Wie ben ik?

Geboren in België en helemaal verliefd op Griekenland, probeer ik steeds mijn 2 levens zo goed mogelijk te combineren.  Zo werkte ik op Rhodos en Kos. Het betekende ook dat ik vaak van werk veranderde. De meeste banen op de Griekse eilanden zijn immers seizoensgebonden. Sinds 2003 al ben ik een soort van nomade. 

Op Rhodos werkte ik echter ook in de winter. Daar verbleef ik 2,5 jaar. Op Kos heb ik allerlei gedaan. De laatste zomers gidste ik excursies in verschillende talen, iets wat ik ontzettend graag deed. 

De zomer van 2017 op Kos kregen we niet enkel te kampen met de zwaarste aardbeving die ik tot dan toe had meegemaakt, ik raakte ook betrokken in een scooter ongeval. 

Dat betekende plotsklaps het einde van mijn leven als excursiegids. 

Zo ging ik alweer op zoek naar een oplossing om toch meer vrijheid te hebben om te reizen en toch ook een job te doen die ik graag doe. 

Momenteel werk ik daarom als freelancer en help andere ondernemers als virtueel assistent onder de naam “Online Octopus“. Vanzelfsprekend vond die naam zijn oorsprong in mijn liefde voor Griekenland.  

Ik hoop een inspiratiebron te zijn en bovenal mijn lezers te vermaken, informeren en overtuigen.
Mijn passie is taal, zowel geschreven als gesproken.  Hiermee wil ik je van dienst zijn!

Deze blog hoort tot mijn hobby’s en ik wens op die manier ook anderen de kleinere eilandjes te leren kennen. Bovendien kunnen de zaken die mij bezig houden of verwonderen ook een echo vinden bij anderen. 

Verder hou ik van lezen, schrijven, leren, fotograferen en sinds het bezoek van Covid-19 ook schilderen. 

Mijn moedertaal is Nederlands en doorheen mijn carrière gebruikte ik steeds ook Engels, Duits, Frans en Grieks.

Astrid

Feel free to leave a reply