LOGO DO YOU READ ME

DIGITAL NOMAD
FREELANCER
BLOGGER
SEO SPECIALIST

WIE ZIT ER ACHTER "DO YOU READ ME?!"

Geboren in België en helemaal verliefd op Griekenland, probeer ik steeds mijn 2 levens zo goed mogelijk te combineren.

Zo werkte ik op Rhodos en Kos. Het betekende ook dat ik vaak van werk veranderde. De meeste banen op de Griekse eilanden zijn immers seizoensgebonden. In de winter is er op de eilanden heel weinig te beleven.

Daardoor ben ik al sinds 2003 een soort van part-time nomade.  Op Rhodos werkte ik echter ook in de winter. Daar verbleef ik uiteindelijk 2,5 jaar permanent.

Op Kos heb ik echt allerlei gedaan. De laatste zomers gidste ik excursies in verschillende talen, wat ik enorm leuk vond. 

De zomer van 2017 kreeg Kos niet enkel te kampen met de zwaarste aardbeving die ik tot dan toe heb meegemaakt, ik raakte ook betrokken in een scooter ongeval. Dat betekende plotsklaps het einde van mijn leven als excursiegids.

Daarna ging ik opnieuw op zoek naar een oplossing om toch meer vrijheid te hebben om te reizen en terug een job te hebben die ik graag doe. Momenteel ben ik een echte free-lancer en help andere ondernemers als SEO specialist met hun online zichtbaarheid onder de naam “Online Octopus“. Vanzelfsprekend vond die bedrijfsnaam zijn oorsprong in mijn liefde voor Griekenland.

Ik hoop een inspiratiebron te zijn en bovenal mijn lezers te vermaken en informeren. Mijn passie is taal, zowel geschreven als gesproken.

Deze blog is een uit de hand gelopen hobby en mijn manier om anderen zelfs de kleinere eilandjes te leren kennen. Bovendien kunnen de zaken die mij bezig houden of verwonderen ook een echo vinden bij anderen. 

Verder hou ik van lezen (heerlijk op het strand), leren (er is altijd wel iets dat me nog interesseert), fotograferen (Griekenland is en blijft zo mooi) en sinds het bezoek van Covid ook schilderen (aquarel). 

Ik spreek intussen 5 talen die ik ook steeds gebruik op de Griekse eilanden.